Loceng studio

Loceng studio Experienced and passionate group of designers, to create and develop new concept, ideas & designs.
3D Model | Video & Animation | 3d Animation for Industrial | Advertising | Graphic Design | Printing | Motion Graphic | Info-graphic
(3)

3D Model | Animation | 3d Animation for Industrial | Advertising | Designer | Multimedia | Printing

Operating as usual

Tok ketua pergi ke dusun,Gadis india memakai sari,Seikhlas hati jari disusun,Mohon dimaaf kekhilafan kami.Aidilfitri tah...
12/05/2021

Tok ketua pergi ke dusun,
Gadis india memakai sari,
Seikhlas hati jari disusun,
Mohon dimaaf kekhilafan kami.

Aidilfitri tahun ini disambut dengan sangat sederhana dan Jangan lupa jaga SOP ya semua.
.

Jangan lupa tonton Birddy di channel Youtube loceng studio ok!
.

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin dari kami team @loceng_studio

Ps :Doakan juga saudara/saudari kita yg sedang berjuang mempertahankan hak mereka di sana. #palestine

#hariraya #rayapkp #pkp3.0 #raya2021 #selamathariraya #raya #aidilfitri #staysafe #jagadiri #penjarakansosial #LOCENGSTUDIO #rayadudukrumah #SavePalestine

Tok ketua pergi ke dusun,
Gadis india memakai sari,
Seikhlas hati jari disusun,
Mohon dimaaf kekhilafan kami.

Aidilfitri tahun ini disambut dengan sangat sederhana dan Jangan lupa jaga SOP ya semua.
.

Jangan lupa tonton Birddy di channel Youtube loceng studio ok!
.

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin dari kami team @loceng_studio

Ps :Doakan juga saudara/saudari kita yg sedang berjuang mempertahankan hak mereka di sana. #palestine

#hariraya #rayapkp #pkp3.0 #raya2021 #selamathariraya #raya #aidilfitri #staysafe #jagadiri #penjarakansosial #LOCENGSTUDIO #rayadudukrumah #SavePalestine

07/03/2021

Reaksi bila dapat tahu korang belum tgok lagi Birddy episode 2
🤣🤣

Kepada yang sudah menonton, kami ucapkan ribuan terima kasih.🙇‍♂️🙇‍♀️

Kepada yang belum, anda tunggu apa lagi, anda boleh menonton di youtube channel loceng studio okay.

https://youtu.be/3QpBd6BhwC8

#locengstudio #birddy #animasi #blender #blendercommunity #blender3d #blenderanimation #animasi3d #3d #3danimation #b3d #anime #burung #senam #exercise

06/03/2021

Hujung minggu adalah waktu yang sesuai untuk kita bersenam.

Jaga kesihatan dan pastikan badan kita sentiasa cergas dan cerdas.

Jom layan Birrdy Dunia Burung episode 2 di youtube channel Loceng Studio

https://youtu.be/3QpBd6BhwC8

#locengstudio #birddy #animasi #blender #blendercommunity #blender3d #blenderanimation #animasi3d #3d #3danimation #b3d #anime #burung #senam #exercise

05/03/2021

https://youtu.be/3QpBd6BhwC8

Cara tampar menggunakan telefon🤣🤣🤣
Jangan lupa tengok animasi baru kami, Birddy Dunia Burung episode 2 di channel youtube kami❗

#locengstudio #birddy #animasi #blender #blendercommunity #blender3d #blenderanimation #animasi3d #3d #3danimation

03/03/2021

Nak buat kad business untuk perniagaan anda? .
.
@loceng_studio ada penyelesaiannya.. .
Cakap jer nak design yang macam mana, kalau da ada draf design lagi
mudah kami merialisasikan hajat anda. .
.
Meh terus Whatsapp .
013 6664 316
013 6664316
013 6664316

Atau klik jer link di bio kami ya
untuk tempah.. .
.
#namecard #kadnama #businesscard #sticker
#locengstudio #cetakmurah #printing #print #kedaiprinting
#kedaiprintingmurah #printmurah #design #bisneskad #bisneskadmurah
#sayajualbisneskadmurah
#bisneskadmalaysia #bts #hangtag #logo
#murah #graphicdesign #printing #designdenganhargaberpatutan #adobe #army

Happy Chinese New Year..May the New Year bring in your life joys that never fade, hopes that never die, and strength tha...
12/02/2021

Happy Chinese New Year
.
.

May the New Year bring in your life joys that never fade, hopes that never die, and strength that never weakens. Wishing you a happy Chinese New Year From Loceng Studio.
.
Stay safe and take care!!😘😘😘

#cny #happychinesenewyear #2021 #locengteam #locengstudio #yearoffox #staysafe

We wish you all a Merry Christmas and happy holidays everyone!!!#merrychristmas #christmas2020 #christmasgift #santaclau...
24/12/2020

We wish you all a Merry Christmas and happy holidays everyone!!!
#merrychristmas #christmas2020 #christmasgift #santaclaus #blender #birddy #bibo #diko

Hai semua!!! Jangan lupa tonton animasi baru kami, Birddy di channel Youtube Loceng Studio.Birddy adalah sebuah animasi ...
21/12/2020

Hai semua!!!

Jangan lupa tonton animasi baru kami, Birddy di channel Youtube Loceng Studio.

Birddy adalah sebuah animasi dimana watak-watak dalam animasi ini menyerupai burung dan wakat utamanya adalah Bibo(baju merah) dan Diko(baju kuning.

Support animasi kami dengan menekan button like dan subscribe channel YouTube kami
👍👍👍

https://youtu.be/21gruC5fD48

#locengstudio #birddy #animasi #blender #blendercommunity #blender3d #blenderanimation #animasi3d #3d #3danimation

Untuk melupuskan 'face mask' ini ada kaedahnya. Mari kita lihat bagaimana kaedah yang sebenarnya untuk melupuskan 'face ...
19/12/2020

Untuk melupuskan 'face mask' ini ada kaedahnya. Mari kita lihat bagaimana kaedah yang sebenarnya untuk melupuskan 'face mask'.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#kaesahmelupuslan'facemask'
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Perlukah kita berjaga-jaga semasa berada di rumah? Ya! Jawapannya perlu. Tidak kira di mana kita berada pastikan kita se...
17/12/2020

Perlukah kita berjaga-jaga semasa berada di rumah? Ya! Jawapannya perlu. Tidak kira di mana kita berada pastikan kita sentiasa berjaga-jaga. Mari kita lihat apakah amalan yang perlu kita amalkan semasa pengawasan di rumah.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#amalansemasapengawasandirumah
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Perlukan Sticker utk berniaga?? Susah nak cari siapa yang boleh design sticker?? Kami di loceng studio mempunyai graphic...
11/12/2020

Perlukan Sticker utk berniaga?? Susah nak cari siapa yang boleh design sticker?? Kami di loceng studio mempunyai graphics designer yang kreatif. Biar kami yang bantu menyerlahkan perniagaan anda sambil menyelesaikan masalah anda dengan harga yang berpatutan. .. Sekiranya berminat sila hubungi
013-6664316
Atau email sahaja di
[email protected]
Jangan lupa like page kami @locengstudio

#locengstudio #viewerscorner #melaka #stickermurah #stickerdesign #design #designer #illustrators #kitajagakita #stickermelaka #printing

Mari sama-sama mengubah persepsi kita semasa pandemik. Janganlah kita anggap pandemik ini sebagai satu beban dalam kehid...
06/12/2020

Mari sama-sama mengubah persepsi kita semasa pandemik. Janganlah kita anggap pandemik ini sebagai satu beban dalam kehidupan kita.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#jomubahmindasemasapandemik
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Tiada siapa yang meminta untuk dijangkiti wabak Covid-19 ini. Jadi marilah sama-sama kita buang pandangan negatif kita t...
04/12/2020

Tiada siapa yang meminta untuk dijangkiti wabak Covid-19 ini. Jadi marilah sama-sama kita buang pandangan negatif kita terhadap mereka kerana pada saat ini mereka lebih memerlukan sokongan moral untuk terus melawan daripada perkara yang tidak diingini berlaku.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#jauhistigma
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Bagaimana pengesanan kontak Covid-19 ini dilakukan?? Apa yang perlu anda lakukan sekiranya anda terdedah kepada risiko j...
27/11/2020

Bagaimana pengesanan kontak Covid-19 ini dilakukan?? Apa yang perlu anda lakukan sekiranya anda terdedah kepada risiko jangkitan COVID-19? Sayangi diri anda dan orang lain. Anda mampu mengubahnya. Jangan ambil mudah atas perkara ini.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#bagaimanapengesanankontakcovid-19dilakukan
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Adakah anda sedia maklum dengan risiko-risiko dalam jangkitan Covid-19? Jangan ambil mudah kerana anda mungkin terdedah ...
26/11/2020

Adakah anda sedia maklum dengan risiko-risiko dalam jangkitan Covid-19?

Jangan ambil mudah kerana anda mungkin terdedah dengan risiko tersebut.
Mari ketahui risiko-risiko yang boleh menyebabkan jankitan Covid-19.

Pastikan kita mengikut syarat yang telah ditetapkan bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info-info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#risikojangkitancovid19
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Di sini kami ingin memberi peringatan untuk mengamalkan 3W bagi mengurangkan penyebaran wabak Covid-19. Penjarakan sosia...
21/11/2020

Di sini kami ingin memberi peringatan untuk mengamalkan 3W bagi mengurangkan penyebaran wabak Covid-19. Penjarakan sosial hendaklah dijaga untuk kebaikan semua. Nak tahu 3W tu apa? Ha slide sampai habis.

Pastikan kita mengikut syarat PKPB bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#Amalkan3W
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Norma baharu, gaya baharu. Penjarakan sosial hendaklah dijaga untuk kebaikan semua. Tahu tak 3S tu ape? ha slide sampai ...
20/11/2020

Norma baharu, gaya baharu. Penjarakan sosial hendaklah dijaga untuk kebaikan semua. Tahu tak 3S tu ape? ha slide sampai habis.

Pastikan kita mengikut syarat PKPB bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#Elakkan3S
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#KementerianKesihatanMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

HAPPY DEEPAVALI Let's celebrate the festival in the true sense by spreading joy and light up the world of others. Have a...
14/11/2020

HAPPY DEEPAVALI

Let's celebrate the festival in the true sense by spreading joy and light up the world of others. Have a happy, safe and blessed Deepavali.

@loceng_studio

#locengteam #diwali
#malaysia #locengstudio
#kitajagakita #deepavali2020
#COVID19

Bermulanya Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) kecuali Perlis, Kelantan & Pahang dari 9 November - 6 Disember 2...
11/11/2020

Bermulanya Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) kecuali Perlis, Kelantan & Pahang dari 9 November - 6 Disember 2020.

Pastikan kita mengikut syarat PKPB bagi menangani wabak Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini.

Untuk mengetahui info- info yang lebih menarik lagi tentang Covid-19, nantikan posting yang seterusnya

#PKPBkecualiperliskelantanpahang
#kitajagakita
#dudukrumah
#patuhiSOP
#MinDefMalaysia
#birddy
#bibo
#diko

Covid-19 telah menjadi satu perbincangan dan isu yang sangat hangat di seluruh dunia pada tahun ini. Di sini kami telah ...
10/11/2020

Covid-19 telah menjadi satu perbincangan dan isu yang sangat hangat di seluruh dunia pada tahun ini. Di sini kami telah memberikan info tentang apa itu sebenarnya Covid-19.

Sama-sama kita jaga sesama kita untuk membanteras Covid-19 ini..

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang isu-isu Covid-19, nantikan posting yang seterusnya..

#apaitucovid-19
#kitajagakita
#dudukrumah
#worldhealthorganization
#amalanmembaca
#birddy
#bibo
#diko

"Dan berselawatlah ke atasku. Sesungguhnya selawatmu itu akan sampai kepadaku di mana jua kamu berada" -hadis riwayat Ib...
28/10/2020

"Dan berselawatlah ke atasku. Sesungguhnya selawatmu itu akan sampai kepadaku di mana jua kamu berada" -hadis riwayat Ibn Hajar-

Salam Maulidur Rasul dari kami @loceng_studio

#patuhiSOP
#dudukrumah
#kitajagakita
#maulidurrasul1442h
#selawatnabi #selawat
#kitapastimenang

Mana nak cari Banner dan Bunting yg murah serta berkualiti?? 👀👀Tiada design?? 😲Tak ape !! 😏😎Kami ade penyelesaian nya~ ....
17/10/2020

Mana nak cari Banner dan Bunting yg murah serta berkualiti?? 👀👀

Tiada design?? 😲

Tak ape !! 😏😎
Kami ade penyelesaian nya~
.
Dengan harga dari Rm2 sekaki,
Boleh dapat FREE tali, eyelet, pipe dan macam² lagi~
.
Jom contact kami cepat!! Segala jenis percetakan ada..inshaAllah, tak rugilah kalau order dengan kami.
.
* 013-6664316*

Nak lg mudah klik jer link whatsapp kat bio
.
@loceng_studio
.
#locengstudio #banner #bunting #flyers #printing #percetakan #A5 #A6 #A4 #design #adobe #illustrator #ps #photoshop #ai #2danimation #3d #animation3d #blender #animation #animas #persatuananimasimalaysia #mara #maim #melaka #johor #malaysia #perak #perlis #bannercovid

07/10/2020

MURAHNYA!!! KISAH BENAR YANG RAMAI TAK TAHU

BOLEH DAPAT HARGA BUSINESS CARD MURAH! MURAH! DAN MURAH!

HARGA BUSINESS CARD (SPOT UV)
3BOX = RM70
5BOX = RM88
10BOX = RM100

HARGA YANG TERENDAH (MATERIAL ART CARD)
3BOX = RM30
5BOX = RM45
10BOX= RM60

JOM DAPATKAN BUSINESS CARD ANDA PADA HARGA BORONG DENGAN KUALITI YANG TERBAIK

>>>HARGA YANG RENDAH DARI HARGA PASARAN
>>>FINISHING YANG KEMAS
>>>PELBAGAI JENIS MATERIAL YANG CANTIK2 DAN HARGA MASIH LAGI RENDAH DARI HARGA PASARAN
>>>DISOKONG DENGAN SISTEM TEMPAHAN YANG MUDAH
>>>KOS EDITING YANG RENDAH
>>>KHIDMAT DESIGNER YANG MESRA PENGGUNA
>>>QUOTATION DIBERIKAN SEGERA JIKA ADA PERMINTAAN PADA MATERIAL TERTENTU
>>>PERKHIDMATAN POS DISEDIAKAN DISELURUH MALAYSIA

.
APA TUNGGU LAGI
CONTACT AJE NUMBER KAT BAWAH NI

+60136664316
+60136664316
+60136664316

KALAU RASE SUSAH, BOLEH AJE KLIK LINK BIRU DI BIO KAMI YA!

#namecardmurah
#printing
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#namecard
#graphicdesign
#graphicdesigner
#locengstudio
#locengteam
#locengprinting

05/10/2020

Buku Mewarna Digital kembali lagi !!!
.
Dengan ciri² Augmented Reality (AR) dan direkabentuk khas utk menarik kanak² belajar sambil bermain.. Bukan anak2 jer suka mak ayah pun sama boleh tersuka tanpa sengaja bila dah cuba.
.
.
So kepada sesiapa yg berminat dengan buku mewarna interaktif ni boleh direct contact kami ditalian berikut ya!!
.
013-6664316
013-6664316
013-6664316
.
Untuk lebih mudah klik jer link di bio yer. .

#V3X #bukumewarna #warna #bukuAR #AR #AugmentedReality #illustration #blender #3d #locengstudio #modeling #adobe #Photoshop #Ai #kitajagakita #design #3D

21/09/2020
Birddy - Pilot

Hello guys.. nak bagitahu ni.. birddy -pilot sekarang dah ada di youtube.. jangan lupa like, share n subscribe guys..

Jangan lupa saksikan slot anifest pada setiap minggu di tv al-hijrah bermula jumaat hingga ahad pada 6:55 ptg antara yang menarik adalah kartun BIRDDY ditayangkan pada minggu terpilih guys..

https://youtu.be/34cqlYu32_w

Birddy - Dunia Burung Kisah dua sahabat baik yang menerangkan isu-isu semasa yang memberi moral dan pengajaran seperti: penggunaan media sosial dengan berhem...

18/09/2020

Jangan lupa saksikan anifest pada setiap minggu di tv al-hijrah bermula jumaat hingga ahad pada 6:55 ptg hingga 7 malam antara yang menarik adalah kartun BIRDDY akan ditayangkan pada minggu ini

#tvalhijrah #anifest #locengstudio #locengteam #animasi

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE -63.......MALAYSIA PRIHATIN.....#malaysia #merdeka #63tahun #kerajaan #kitame...
31/08/2020

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE -63.
...
...
MALAYSIA PRIHATIN
...
..
#malaysia #merdeka #63tahun #kerajaan #kitamestimenang #studioanimasi #loceng #locengstudio #percetakan #animasi

25/08/2020

Loceng Studio ~

Let's follow us

IG : @loceng_studio
YouTube : loceng studio

Salam Aidiladha untuk semua umat islam seluruh dunia........Sabda Rasulullah s.a.w yg bermaksud.."Lima malam doa tidak a...
30/07/2020

Salam Aidiladha untuk semua umat islam seluruh dunia..
...
...
Sabda Rasulullah s.a.w yg bermaksud..

"Lima malam doa tidak akan ditolak,iaitu:
~malam pertama bulan Rejab,
~malam nisfu Syaaban,
~malam Jumaat,
~malam Hari raya Aidilfitri,
~malam hari Raya Aidiladha" -Hadis Riwayat Al-Baihaqi-
.
.
#locengstudio #salamaidiladha #Rayakorban #2020 #kitajagakita #patuhisop #kitamestimenang #animationstudio

16/06/2020

Perlukan Sticker utk berniaga?? Susah nak cari siapa yang boleh design sticker?? Kami di loceng studio mempunyai graphics designer yang kreatif. Biar kami yang bantu menyerlahkan perniagaan anda sambil menyelesaikan masalah anda dengan harga yang berpatutan. .. Sekiranya berminat sila hubungi
013-6664316
Atau email sahaja di
[email protected]
Jangan lupa like page kami @locengstudio
#locengstudio #viewerscorner #melaka #stickermurah #stickerdesign #design #designer #illustrators

16/06/2020

Buku Mewarna Digital
.
Dengan ciri² Augmented Reality (AR) dan direkabentuk khas utk menarik kanak² belajar sambil bermain.. Bukan anak2 jer suka mak ayah pun sama boleh tersuka tanpa sengaja bila dah cuba.
.
.
So kepada sesiapa yg berminat dengan buku mewarna interaktif ni boleh direct contact kami ditalian berikut ya!!
.
013-6664316
013-6664316
013-6664316
.
Untuk lebih mudah klik jer link di bio yer. .

#V3X #bukumewarna #warna #bukuAR #AR #AugmentedReality #illustration #blender #3d #locengstudio #modeling #adobe #Photoshop #Ai

Nak buat kad business  untuk perniagaan anda? ..@loceng_studio ada penyelesaiannya.. .Cakap jer nak design yang macam ma...
10/06/2020

Nak buat kad business untuk perniagaan anda? .
.
@loceng_studio ada penyelesaiannya.. .
Cakap jer nak design yang macam mana, kalau da ada draf design lagi
mudah kami merialisasikan hajat anda. .
.
Meh terus Whatsapp .
013 6664 316
013 6664316
013 6664316

Atau klik jer link di bio kami ya
untuk tempah.. .
.
#namecard #kadnama #businesscard #sticker
#locengstudio #cetakmurah #printing #print #kedaiprinting
#kedaiprintingmurah #printmurah #design #bisneskad #bisneskadmurah
#sayajualbisneskadmurah
#bisneskadmalaysia #hangtag #logo
#murah #graphicdesign #printing #designdenganhargaberpatutan #adobe

Buku Mewarna Digital.Dengan ciri² Augmented Reality (AR) dan direkabentuk khas utk menarik kanak² belajar sambil bermain...
10/06/2020

Buku Mewarna Digital
.
Dengan ciri² Augmented Reality (AR) dan direkabentuk khas utk menarik kanak² belajar sambil bermain.. Bukan anak2 jer suka mak ayah pun sama boleh tersuka tanpa sengaja bila dah cuba.
.
.
So kepada sesiapa yg berminat dengan buku mewarna interaktif ni boleh direct contact kami ditalian berikut ya!!
.
013-6664316
013-6664316
013-6664316
.
Untuk lebih mudah klik jer link di bio yer. .

#V3X #bukumewarna #warna #bukuAR #AR #AugmentedReality #illustration #blender #3d #locengstudio #modeling #adobe #Photoshop #Ai

Nak buat kad business  untuk perniagaan anda? ..@loceng_studio ada penyelesaiannya.. .Cakap jer nak design yang macam ma...
10/06/2020

Nak buat kad business untuk perniagaan anda? .
.
@loceng_studio ada penyelesaiannya..
.
Cakap jer nak design yang macam mana, kalau da ada draf design lagi
mudah kami merialisasikan hajat anda. .
.
Meh terus Whatsapp .
013 6664 316
013 6664316
013 6664316

Atau klik jer link di bio kami ya
untuk tempah..
.
.
#namecard #kadnama #businesscard #sticker
#locengstudio #cetakmurah #printing #print #kedaiprinting
#kedaiprintingmurah #printmurah #design #bisneskad #bisneskadmurah
#sayajualbisneskadmurah
#bisneskadmalaysia #hangtag #logo
#murah #graphicdesign #printing #designdenganhargaberpatutan #adobe

Address

Taman Merdeka Permai.
Batu Berendam
75350

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Loceng studio posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Loceng studio:

Videos

Nearby advertising & marketing companies


Other Screen Printing & Embroidery in Batu Berendam

Show All

Comments

FIFA18 atau PES2018❗❗❗ Mana satu pilihan anda❔❔ 👍 untuk PES2018 ❤ untuk FiFA18 Tag rakan-rakan anda yang selalu menjadi mangsa belasahan anda Like page Loceng studio for more amazing post 😁😁😁